Stačí poslat sms s Vaším jménem, příjmením a krátkým popiskem, jakou práci potřebujete udělat. Zavoláme Vám zpět jako poděkování za Vaší poptávku.

+420 604 533 924 | info@malirstvi-skoda.cz

Jste zde:  
Hodnocení>>
Udělená hodnocení

Vinzenz Heitzer:

Jméno Vinzenz Heitzer
Datum přidání 16.09.2016 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Byl jsem velice překvapen jak profesionálně pan Škoda pracuje a jak nám vyšel vstříc ohledně termínu. Rádi zase využijeme jeho služeb. Je spolehlivý a cena byla úměrná vykonané práci. Doporučujeme ho.”
Odkaz na hodnocení

Miloš Houska:

Jméno Miloš Houska
Datum přidání 13.09.2016 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva S prací na fasádě jsem byl spokojený. Oceňuji hlavně to, že platí dohodnuté termíny a také kvalitu práce.”

Michal Kryč:

Jméno Michal Kryč
Datum přidání 10.08.2016 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Michal Kryč - Projektový manager, Sprinklersystem CZ s.r.o. Firmu pana škody jsem oslovil pro spolupráci na akci Rohde a Schwarz Vimperk - dostavba jedné velké 4 patrové haly. Naší vinou nám byly dodány sprinklervé potrubí v červeném nátěru, ačkoliv investor požadoval bíle. Po obchůzce s panem Škodou došlo ke shodě - nutnosti natřít potrubí přímo na pozicích pod stropem. Výsledek byl naprosto uspokojující, musím také pochválit maximální přístup, zodpovědnost a pochopení závažnosti situace...”

Pavla Svobodová:

Jméno Pavla Svobodová
Datum přidání 01.05.2016 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Malířství Petr Škoda nás velmi mile překvapilo svým profesionálním přístupem,odborným poradenstvím ohledně barev,kvalitně odvedenou prací a vstřícným jednáním. Také byla provedena podrobná cenová nabídka. Jsme maximálně spokojeni a firmu mohu jedině doporučit.”

Sallynas:

Jméno Sallynas
Datum přidání 22.04.2016 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Malířství Petra Škody mohu opravdu vřele doporučit. Na jeho přístupu oceňuji nejen rychlost a spolehlivost, ale zejména schopnost poradit a navrhnout řešení. Díky tomu máme byt opravdu jako ze škatulky.”

Julie Tejko:

Jméno Julie Tejko
Datum přidání 14.04.2016 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Malířství pana Škody musím doporučit všemi deseti! Oceňuji rychlé a vstřícné jednání a kvalitně odvedenou práci za dobrou cenu.”

David Sedláček:

Jméno David Sedláček
Datum přidání 23.03.2016 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Malířství Petr Škoda doporučuji bez výhrad. Práci odvedl více než kvalitně a i přes drobné zdravotní obtíže dorazil včas a vymalování prodejny bylo v pořádku provedeno. Chválím odbornou znalost a zkušenosti v této pracovní činnosti. Maximální spokojenost. Děkuji. Sedláček Vodafone CZ”

Tomáš Sokolík:

Jméno Tomáš Sokolík
Datum přidání 19.03.2016 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Od pana Škody jsem si nechal vymalovat celý byt, byl jsem velice spokojen s výsledkem jejich práce. Vše je vymalováno podle mých představ.Doporučuji. Sokolík”

idjagiedas:

Jméno idjagiedas
Datum přidání 14.03.2016 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Malířství Petr Škoda mohu zodpovědně doporučit. Práce byla odvedena ve velmi dobré kvalitě a v kratším termínu. Pan Škoda vystupuje jako profesionál, má odborné znalosti, drží slovo i čas. Děkuji. Jana Chlandová Seznam.cz”

Pája Masaříková:

Jméno Pája Masaříková
Datum přidání 14.03.2016 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “děkujeme moc za dobře kvalitní odvedenou práci. Byli jsme velice spokojeny a urcite ho vřele doporucujeme. Umí dobre poradit a odvest kvalitni praci. Děkujeme Msarikovi”

Starosta - Horní Poříčí

Jméno Petr Pešek, starosta
Datum přidání 15.02.2016 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Děkujeme p. Škodovi za precizně odvedenou práci při aplikaci protipožárního nátěru na dřevenou konstrukci krovu a za profesionální přístup k celé problematice. Obec Horní Poříčí, Petr Pešek, starosta”

Lenka Murtingerová:

Jméno Lenka Murtingerová
Datum přidání 09.02.2016 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Firmu Malířství a Natěračství Petr Škoda jsme si vybrali pro výmalbu kanceláří. Domluva s panem Škodou byla od počátku perfektní, termíny přesně dodrženy. Na doporučení pana Škody jsme zvolili kvalitní barvy a rozdíl je opravdu obrovský. Výmalba dopadla perfektně, vše je čisté a práce precizně odvedena. Pokud sháníte kvalitního malíře za skvělou cenu, určitě mohu pana Škodu doporučit. Ještě jednou moc děkujeme za perfektní práci i za splnění nadstandardních požadavků.”

Mirča S:

Jméno Mirča S
Datum přidání 05.01.2016 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “S malířskými pracemi firmy pana Škody jsme v roce 2015 byli spokojeni. Děkujeme za kvalitně odvedenou práci a věříme v další spolupráci. Za polesí Kubova Huť Novák L.”

Dušan Vácha:

Jméno Dušan Vácha
Datum přidání 29.12.2015 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Jednání s panem Škodou bylo od samého počátku velice příjemné. Pan Škoda je velice ochotný a slíbené termíny schůzek vždy dodržel. Práce byla odvedena na 100% v maximální kvalitě. Doporučil nám barevné provedení a výsledek byl výborný. Po skončení práce vše uklidil a celkový dojem z jeho práce i jednání je výborný. Mohu jen doporučit.”

Libuše Pencová:

Jméno Libuše Pencová
Datum přidání 12.12.2015 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Firma Petr Škoda, s.r.o., se zúčastnila výběrového řízení na realizaci zakázky: Vymalování společných prostor včetně nátěrů pro Společenství domů J. Čarka 2,4,6, Č. Budějovice, se sídlem J. Čarka 2, 370 06 České Budějovice. S ohledem na skutečnost, že podala nejvýhodnější cenovou nabídku, byla jí zakázka přidělena v plném rozsahu. Nabídka byla zpracována zcela profesionálně, včetně všech certifikátů materiálů, které byly použity. Práce byly odvedeny ve vynikající kvalitě za velice příznivou cenu”

Vojta Nýdl

Jméno Vojta Nýdl
Datum přidání 25.11.2015 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Od pana Škody jsem si nechal vymalovat celý byt a s výsledkem jsem opravdu příjemně spokojen. Pan Škoda se mnou nejdříve prošel jednotlivé místnosti, ve kterých mi doporučil barvy, aby vynikl nábytek či dlažba a poté vše krásně vymaloval. S výběrem barev se nemýlil, je to super. Nebyl ani žádný problém s novým štukováním jedné stěny v kuchyni, kterou krásně opravili. Tímto bych rád panu Škodovi ještě jednou poděkoval za super spolupráci.”

Globus Č.R. k.s.

Jméno Globus Č.R. k.s.
Datum přidání 18.11.2015 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Pan Škoda odvedl na naší pobočce v Č.B. velmi kvalitní práci, byl ochoten pracovat i o víkendu a nezalekl se ani problematického přístupu k malovaným stropům. Mohu vřele doporučit. Až budeme příště malovat určitě rádi oslovíme pana Škodu. Za firmu Globus ČR k.s. Pavel Samec vedoucí oddělení řeznictví.”

Václav Svoboda:

Jméno Václav Svoboda
Datum přidání 12.11.2015 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Pan Škoda ochotně přijel na místo několikrát před začátkem realizace, ukázal vzorníky, poradil barvu na podhledy, okapy i fasádu. Na realizaci jsme museli čekat, ale výsledek je pěkný. I následná oprava fasády, kterou jsme umyli jinak, než jsme měli, byla ze strany pana Škody bez problémů zrealizována. Takže z naší strany spokojenost!”

Karolína Fajtová

Jméno Karolína Fajtová
Datum přidání 03.11.2015 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Velice kvalitně, pečlivě odvedená práce na naší nové pobočce v ČB. Pan Škoda je velice ochotný, rychlá reakce, práce i o víkendu. Až budeme potřebovat, určitě ho znovu kontaktujeme. Veliká spokojenost.”

Pavel Oskava

Jméno Pavel Sedlák
Datum přidání 02.11.2015 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Pavel Sedlák Od firmy pana Škody provedeny bezpečnostní nátěry betonových podlah, dobře odvedená práce, rychlá reakce, práce i o víkendu. Děkuji a doporučuji”

Kontaktujte nás ...

Odeslání zprávy. Všechna pole označená (*) jsou povinná.

Upozornění:
Vaše osobní údaje zadáné do formuláře budou použity za účelem zpracování a odeslání odpovědi